Glaseret med flammer

Udover mit stentøjskeramik laver jeg også lavtbrændt keramik uden almindelig glasur. I stedet er keramikken dekoreret med tilfældige farver og mønstre, som opstår, når jeg brænder keramikken i et bål i haven. Det er farver og mønstre skabt af de ting jeg lægger i bålet fx tang, jeg har samlet ved havet eller bananskræller og grøntsagsblade fra køkkenkomposten sammen med diverse salte etc.

Når jeg laver disse ting må jeg lægge min sædvanlige kontrol over glasurmaterialer og brændingskurver fra mig og lade naturen og tilfældighederne få mere indflydelse på de konkrete resultater.

Lågkrukke til fx opbevaring af ur og smykker for natten eller headset eller nøgler.
Eller bare til pynt. pris 300 kr.
(Vare nr 0010). SOLGT.

Lågkrukke til at lægge ur og smykker i for natten eller til opbevaring af headset eller nøgler.
Pris 300 kr. (Varenr. 0011) SOLGT
Meditationskugle med plads til et fyrfadslys indlejret i kuglen. Farver og mønstre giver ro og lader de gode tanker fylde sindet.
250 kr. (Vare nr. 0016)
Den anden side af meditationskuglen med indlejret fyrfadslys. (Vare nr. 0016)
Meditationskugle ca 15 cm i diameter. Giver indre ro og harmoni i sjælen, når du betragter farver og mønstre mens du roterer den i hånden og mærker den silkebløde overflade.
250 kr. (Vare nr 0017)

Lille meditationkugle ca 9 cm i diameter. Meditationkugler giver ro og harmoni, når man betragter farverne og mønstrene mens man holder kuglen i hånden og mærker den silkebløde overflade.
100kr. (Vare nr 0021)
Stor lågkrukke. Kan bruges som urne. Helt unik. Grå farver på den ene side og røde varver på den anden side. 1000 kr. (Vare nr 0019)

Den røde side af varenr 0019.
Stor lågkrukke. Kan bruges som urne.
Pris: 1000 kr. (Vare nr. 0020)
Vare nr 0020 set fra oven.